WEDDING

Sokan azt gondolják, nincs szükségük esküvőszervezőre, hiszen ezt a feladatot ők maguk is könnyedén el tudják látni. Csak akkor szembesülnek az óriási kihívással, mikor már nyakig benne vannak a feladatokban. Keresgélés, böngészés, emailezések, ajánlatkérések, egyeztetések, konfliktusok, személyes bejárások, szerződések, utánajárás és még hosszan sorolhatnánk az ezzel járó idő- és energiaigényes feladatokat. Egy esküvőszervező nem csak ettől a temérdek mennyiségű nehézségtől szabadít meg benneteket, de mivel sok-sok szolgáltatóval áll folyamatos üzleti kapcsolatba, sokkal jobb árakon tud szerződéseket kötni.

Cégünk 2015 óta szervez esküvőket és esküvői kiállításokat. Ismerjük a piac szinte összes szereplőjét, a legújabb trendeket, a menyasszonyok vágyait. Mindent megoldunk, mind igényt kielégítünk. Örömmel szervezzük meg szűk körű, családias esküvődet, de akkor is bátran fordulj hozzánk, ha világraszóló lakodalmat szeretnél.

Megkeressük az ideális helyszínt, segítünk úgy kiválasztani az ételeket, hogy mindenki jól lakjon, találunk megoldást az egyes generációk különböző zenei ízlésére, felkutatjuk álmaid ruháját és elhozzuk nektek a varázslatot!

Start typing and press Enter to search